כפרוצ'קה

כפרוצ’קה

לאחר 9 ירחי לידה בהם עבדו מבוקר עד לילה בשיפוץ המקום, בניית התנור, כלי האוכל והריהוט
כפרוצ’קה נפתחה בשנת 2014 ע”י אוריה אהרוני וליזה טלמזסקי
“כפרוצ’קה” היא ליזה , ילידת מולדובה שעלתה לארץ בגיל 6 וגדלה בקרית גת. האהבה לאפייה אוכל טוב ולמדבר הביאו את אוריה וליזה לפתוח את כפרוצ’קה בערד
השאיפה ליצירה משותפת שתגיע לכל אורחי המסעדה הנחתה אותם
מחשבה והקפדה כמסע שאינו נגמר על שימוש במיטב חומרי הגלם ההבנה שיש לשים לב לכמה שיותר פרטים קטנים כדי ליצור חוויה שלמה נעימה וטעימה מורגשת במקום בכל צעד שעל וביס
כפרוצ’קה היא בית לאסקפיזם בועה של אוכל טוב ומוזיקה טובה לתושבי ערד ולבאי האזור
אז אם יום אחד תגיעו לכפר קטן, תכנסו למסעדה קטנה ובה תנור גדול, תשתו קפה איכותי או שיכר משובח
תפגשו את יושבי הכפר הבאים לסעוד ולשמח את נפשם במאפים טריים ובכל טוב,
תדעו שהגעתם למקום הנכון.

אוכל כפרי, ריח שום ורוזמרין, כוס יין, מרק חם ביום קר ופיצה כמובן.

כפרוצ'קה

לחצו עליי לניווט

אולי יעניין אתכם גם..

הפתעה במדבר

כמו המדבר שבפתחה, ערד היא עיר שקטה המלאה בסודות תיירותיים: מסלולי הליכה ונקודות תצפית, סצנה קולינרית של אירוח ביתי וסדנאות טיפולים אישיות. הצעה לטיול של

קרא עוד

אתגר הר מצדה

אתגר מצדה, הוא מסלול חדש וייחודי ב גן לאומי מצדה אשר חושף את מסתרי מצדה מחוץ לחומת הסוגרים. המסלול מאפשר יציאה בטוחה אל מחוץ לחומה

קרא עוד

ערד הכנענית וראשית העיור

המכון הישראלי לארכיאולוגיה כותב מאמר על ערד הכנענית וראשית העיור. ערד הכנענית מזוהה בתל ערד אשר נמצא כשמונה ק”מ מערבית מהעיר ערד הנקראת על שמו.

קרא עוד

חיפוש

ההרפתקה הבאה שלכם כבר מחכה

דילוג לתוכן