לאחר 9 ירחי לידה בהם עבדו מבוקר עד לילה בשיפוץ המקום, בניית התנור, כלי האוכל והריהוט
כפרוצ’קה נפתחה בשנת 2014 ע”י אוריה אהרוני וליזה טלמזסקי
“כפרוצ’קה” היא ליזה , ילידת מולדובה שעלתה לארץ בגיל 6 וגדלה בקרית גת. האהבה לאפייה אוכל טוב ולמדבר הביאו את אוריה וליזה לפתוח את כפרוצ’קה בערד
השאיפה ליצירה משותפת שתגיע לכל אורחי המסעדה הנחתה אותם
מחשבה והקפדה כמסע שאינו נגמר על שימוש במיטב חומרי הגלם ההבנה שיש לשים לב לכמה שיותר פרטים קטנים כדי ליצור חוויה שלמה נעימה וטעימה מורגשת במקום בכל צעד שעל וביס
כפרוצ’קה היא בית לאסקפיזם בועה של אוכל טוב ומוזיקה טובה לתושבי ערד ולבאי האזור
אז אם יום אחד תגיעו לכפר קטן, תכנסו למסעדה קטנה ובה תנור גדול, תשתו קפה איכותי או שיכר משובח
תפגשו את יושבי הכפר הבאים לסעוד ולשמח את נפשם במאפים טריים ובכל טוב,
תדעו שהגעתם למקום הנכון.
אוכל כפרי, ריח שום ורוזמרין, כוס יין, מרק חם ביום קר ופיצה כמובן.
סיור קולינרי בערד טעמים מדבריים במזרח הנגב
העיר ערד, השוכנת בספר המדבר, מציעה חוויה קולינרית מפתיעה ועשירה המשלבת מסורת וחדשנות. בין סמטאות העיר מסתתרים אוצרות גסטרונומיים המספרים את סיפורה של עיר מדברית